KOLME NÄYTELMÄÄ JA IMPROVISAATIOSHOW

Teatterilaivalla 17.9. - 18.9.2021 nähdään kolme näytelmää ja improvisaatioshow.

Ohjelmisto alla.

SÄLLIT ESITTÄÄ:
VIISI KAVERIA NIMELTÄ PASI

Pe 17.9. klo 21.00 teatteri europa

Viisi erityislaatuista kaverusta.

Viimeiset tunnit ennen täysi-ikäisyyttä.

Bändin ensiesiintyminen.

Risteily.

Koti. Uskonto. Isänmaa.

Sauna.

Lehtipuhallin.


Tämän enempää emme voi kuitenkaan kertoa, sillä pelkäämme pahoin, että se vaikuttaisi kahlitsevasti katsontakokemukseen.


Sällien uusin produktio ”Pasit – Bromanttinen komedia” sukeltaa syvälle Pasiontologiseen maailmankuvaan, joka tulee väistämättä jättämään jälkensä katsojan verkkokalvoille. Monia yleisöjä vedet silmiin asti naurattanut, hämmentänyt ja raivostuttanut produktio esitetään nyt ensimmäistä kertaa aivan oikeassa laivassa!


Esitysdramaturgia: Aapo Savisaari ja Jyri Siimes

Ohjaus: Jyri Siimes

 

KELLARITEATTERI:
PONIT NUKKUVAT ÖISIN

LA 18.9. klo 10 teatteri europa

Absurdi komedia, satiiri ja keskisormi Tsehoville. Esitys nauraa itselleen ja katsojalleen, luokkaerottelulle ja häpeälle.

Teksti on syntynyt devisingillä ja dramaturgien avustuksella. Työryhmän pyrkimys on alusta asti ollut saada katsoja nauramaan, vaikka sitten sen kautta että näyttelijää itseään alkaa naurattamaan. Onneksi esityskaudella naurua kumpusi ilman, että ko. skenaario tapahtui. Halusimme hupailua ja hölmöilyä jatkuvan paatoksen ja harmauden keskelle.

Tapahtuvat sinkoilevat Keravalta aina aatelisen venäläisperheen kesäretkelle. Tyylilajia on vaikea kuvata. Punaista lankaa ei ole. Tätä esitystä ei pidä liikaa analysoida.

Esiintyjät:
Johanna Kankkunen, Pauliina Kietäväinen, Lotta Pohjola, Velma Tiusanen

Käsikirjoitus:
Työryhmä

Musiikki:
Peppi Hokynar

Ohjaaja:
Tiina Tuuri

IMPROHOLISTIEN VIIMEINEN EHTOOLLINEN

LA 18.9. klo 11.30 teatteri europa

Me olemme Improholisteja!


Varoitus! Improvisointi voi aiheuttaa riippuvuutta. Ja niinhän se aiheuttaakin. Onneksi meillä on toisemme!


Improholistit -improvisaatioryhmä on Joensuussa vuonna 2018 perustettu retkue, joka koostuu kolmestatoista teatteritaiteen harrastajasta. Joukostamme löytyy niin kokeneita harrastajia kuin vasta-alkajiakin.

Rennolla otteella ja ripauksella yksinkertaista hulluutta saadaan aikaiseksi kaikille maittava ja viihdyttävä show!


TUKKATEATTERI:
BEST FRIENDS FOREVER

La 18.9. klo 13.00 teatteri europa

Facebook on tuonut suurperheen äiti Annun ja urasinkku Minnan taas yhteen yli 20 vuoden tauon jälkeen. Kumpikaan ei ole varma, miksi heidän tiensä erkaantuivat. Arkikiireiden keskellä puidaan menneisyyttä ja luodaan katse tulevaan, revitään auki vanhat haavat ja paljastetaan salaisimmat haaveet.


Tämä esitys on sinulle, joka rakastat hyviä biisejä, etkä säikähdä roisia huumoria. Tule nauttimaan hersyvien naisten ja hyvän musiikin seuraan.


Käsikirjoitus:
Anne Herrala ja Katri Häti

Ohjaus:
Anne Herrala ja Katri Häti

Musiikin sovitus:
Heikki Lehtonen

Graafinen suunnittelu:
Taina Nieminen

Hahmoasu:
Susanna Saxberg

Valokuvat:
Petra Toivonen

Tuottaja:
Jari Nieminen ja Tukkateatteri


Anne Herrala on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, draamapedagogi ja teatterialan moniosaaja, jonka nuorisoseuratausta yltää lapsuus- ja nuoruusvuosiin Kihniöllä. Siellä Anne oli mukana järjestämässä diskoja nuorisoseuratalo Ihantolassa, ja osallistui nuorisoseuran voimistelutoimintaan.

Myöhemmin Anne on toiminut ohjaajana mm. Ylöjärven nuorisoseuran Ablodi-ryhmässä, joka osallistui vuonna 2008 Ramppikuume-nuorisoteatteripäiville. Anne toimi pitkään yläkoulun ja lukion opettajana, ja käsikirjoitti ja ohjasi useita näytelmiä sekä musikaaleja.

Nykyään Anne toimii freelancer-draamapedagogina ja kouluttajana. Anne on myös kahden lapsen äiti, ja ikuinen uusien haasteiden metsästäjä.

Katri Häti on teatterialan freelancer ja työkseen hän ohjaa, käsikirjoittaa ja dramatisoi näytelmiä. Hän vetää teatteri-ilmaisua ja teatterialan eri kursseja mm. Tampereen Työväenopistolla, Kansalaisfoorumin avustuksella ja Suomen Harrastajateatteriliiton kanssa yhteistyössä.

Teatterin tekemisen Katri aloitti vasta lukiosta päästyään vaikka nuoruudessa ja lukioaikana tulikin esitettyä jos jonkinlaista hahmoa eri tapahtumissa. Nuorena Katri kuului toistakymmentä vuotta Ulvilan Naisvoimistelijoihin ja Porin Nuorisopuhallinorkesteriin, jossa Katri soitti poikkihuilua kuutisen vuotta. Lisäksi Katri kävi Porissa Liisa Nojosen Tanssikoulussa harrastamassa jazz-, moderni- ja steptanssia.

Nykään Katri toimii viidettä kautta Tukkateatterin puheenjohtajana ja työstää kolmea eri kesäteatteriohjausta Kankaanpäähän, Ylöjärvelle ja Hämeenkyröön. Hänen harrastuksiaan nykyisin on tennis, step-tanssi, ulkoilu eri muodoissa ja ukulelen soitto.


SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA

YHTEYSTIEDOT


Suomen Nuorisoseurat ry

www.nuorisoseurat.fi

Vernissakatu 8 A
01300 Vantaa
Pasi Saarinen
050 408 0366
pasi.saarinen@nuorisoseurat.fi

© Suomen Nuorisoseurat ry 2021.
 All rights Reserved